Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag 12:00 - 16:00

Välkommen till Ordna Bolån – Mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut

Vi ordnar lånelöften när du ska på visning
Vi ordnar bolån när du har vunnit budgivningen
Vi ordnar med omförhandlingen av ditt bolån
Kostnadsfri tjänst som är rikstäckande

Så här fungerar Ordna

Jämför bolån enkelt och snabbt men grundligt

Step 1

Börja med att fylla i bolåneansökan

Börja med att fylla i bolåneansökan. Ansökan tar ca 5-10 minuter att fylla i. Vi tar eventuellt kontakt efter ansökan om något är ifyllt fel eller behöver kompletteras. Vi ordnar så att ansökan blir fullständig för bankerna. Du kan självklart också göra ansökan per telefon med en av våra bolånehandläggare.

Step 2

Jämför dina alternativ själv eller kontakta oss så gör vi det tillsammans

Snart efter att bankerna mottagit din ansökan återkopplar de med sina individualiserade lånealternativ. Vi presenterar samtliga på Mina Sidor så att du själv enkelt kan jämföra. Skulle något ändå vara komplicerat finns vi ett samtal bort.

Step 3

Lätt att välja

Efter det att du har valt det bolån som passar dig bäst tar banken vid genom att skicka ut alla handlingar till dig för att du ska kunna avsluta affären. Ordnat och klart.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Marginalen Bank Nordax

Det ska vara enkelt att ansöka om bolån. Men när det gäller bolån kan det kännas både hektiskt och komplext och ibland hinner man inte jämföra olika alternativ. Vi finns här för dig och kan hjälpa dig genom hela bolåneprocessen.

Ibland händer saker snabbare än väntat och då är det viktigt att vara påläst för att kunna fatta välgrundade och sköna beslut. Ordna gör det enklare att ansöka om bolån. Vi gör det lätt för dig att jämföra flera alternativ. Speciellt när du har kommit så långt att det är dags att köpa bostad. Det är viktigt att du får ett bolån med så bra villkor som möjligt. Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och du förbinder dig inte till något.

Vi finns tillgängliga alla dagar i veckan, även på lördagar och söndagar. Det är både enkelt och smidigt att använda vårt system, oavsett om du ansöker om ett bolån eller privatlån.

Fördelen med Ordna

Hos oss kan du ansöka om lånelöfte, ansöka om nytt bolån vid köp av bostad, flytta bolån, jämföra och omförhandla bolån samt jämföra privatlån. Du behöver bara fylla i en ansökan och det görs bara en kreditupplysning men du får svar från flera långivare.

När det gäller bolån kan det vara mycket att hålla reda på och det kan vara svårt att förstå allt. Vi har välutbildade och erfarna ekonomer och bolånehandläggare som kan hjälpa dig med allt som har med bolån att göra. Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och för att du ska få de bästa möjliga villkoren utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Oavsett om du ska ansöka om ett bolån, lånelöfte, omförhandla bolån eller flytta bolån så hjälper vi dig. Men om du bara vill jämföra lånelöfte eller bolån på egen hand så tar vi ett steg tillbaka och låter tjänsten göra sitt.

Vanliga frågor & svar - om bolån och Ordna

Enligt bolånetaket kan du maximalt låna 85 procent av bostadens värde. Resterande 15 procent måste finansieras med en kontantinsats. När du skickar in en ansökan kommer vi titta på hela din ekonomi och räkna på hur mycket du klarar av att betala i ränta och amortering. Vi räknar även på hur mycket pengar du har kvar efter alla dina kostnader, en så kallad KALP (kvar att leva på-kalkyl). Genom att skicka in en ansökan till oss på Ordna får du ett exakt svar på hur stort bolån du kan få.

För att få en första indikation på vad du kan få låna när du ger dig in i en budgivning så kan du ansöka om lånelöfte på mellan 150,000 kr och 15,000,000 kr.
Räntan sätts individuellt av bankerna vi tar kontakt med, det är alltså inte vi som sätter räntan. Vilken bolåneränta du kommer få baseras på bland annat belåningsgrad och dina ekonomiska förutsättningar.
Traditionella bolån har per 2023-05-29 en nominell ränta på mellan 3,79% - 4,79%. Specialistbankerna har per 2023-05-29 nominella räntor mellan 5,21% - 10,67%.
Vi förenklar bolåneprocessen och erbjuder en snabb, trygg och personlig tjänst när du ska ansöka om bolån, lånelöfte, vill flytta bolånet eller utöka det. Våra dedikerade bolånehandläggare vägleder dig genom hela processen och ger dig personliga råd när du ska välja bank, bolån och bindningstid på din ränta.

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

  Lördag - Söndag 12:00 - 16:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm