Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

20 juni: 08:00 - 12:00

Midsommarafton 21 juni: Stängt

 

 

 

Familjens Jurist

Gör ditt liv tryggare med Familjens Jurist! Familjens Jurist och Ordna Bolån har ett nära samarbete där du som kund får förmånliga priser på juridiska tjänster relaterade till bostadsköpet. Det kan bland annat innebära hjälp med avtal i samband med flytt, rådgivning för enkla eller svåra livssituationer. Livet kan förändras på många sätt och ibland snabbare än väntat. Du kanske flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller har någon nära anhörig som avlider. Ofta har förändringarna stor juridisk betydelse för dig och din familj. I dessa förändringar finns Familjens Jurist som en nära kontakt som ger råd och hjälp i juridiska frågor som berör boendelivet.

Om Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställda runt om i landet. Familjens Jurist är experter på juridik och tar hand om frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boendefrågor. Familjens Jurist jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vi är stolta över att Ordna Bolån och Familjens Jurist samarbetar för att förenkla bolåneaffären och att alla våra kunder kan få tillgång till ett brett utbud av juridiska tjänster som ger vägledning i frågor som rör boendelivet.

 

Ordna Bolån samarbetar med Familjens Jurist för att erbjuda ett brett utbud av juridiska tjänster relaterade till din bostadsaffär.

Frågor och svar om Familjens Jurist

När du ansöker om bolån via oss får du förmånliga priser på de juridiska tjänster som Familjen Jurist erbjuder.
Om du behöver stöd i frågor som berör boendet är du välkommen att boka tid med en av deras jurister för personlig rådgivning via deras hemsida eller telefon.

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  20 juni: 08:00 - 12:00

  Midsommarafton 21 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm