Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Samla dina lån. Vi ordnar jämförelsen. Du väljer. Du sparar.

En man och en kvinna sitter utomhus och pratar om att jämföra bolån och privatlån.
Lägg om lån upp till 600 000 kr
Jämför samlingslån från flera långivare
Kostnadsfri tjänst
Ej bindande & endast en UC
TrustScore 5/5 enligt kundernas omdömen

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna

Samla lån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt. Det tar två minuter.

Step 2

2. Jämför låneförslag

Ordna samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Välj det bästa lånet

Välj det lånet som passar dig bäst.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Jämför banker och samla lån och krediter hos den som ger dig bäst villkor

Vill du samla olika lån och krediter till ett? Eller har du bara ett lån och vill se om du kan få lägre ränta? Då har du kommit rätt. På Ordna har vi hjälpt tusentals kunder att samla dyra lån och krediter med ett privatlån med lägre ränta. När du ansöker om ett samlingslån via oss jämför du samtidigt en rad ledande banker, så du kan känna dig trygg med att du får så bra lånevillkor som möjligt.

Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du samla dina lån och krediter med ett privatlån på upp till 600 000 kr, med en nominell ränta mellan 4,95% och 19,90%. Räntan sätts alltid individuellt där den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder landar mellan 5,5% och 10,4%. Lånebeloppet, återbetalningstiden och räntan som du får kommer att avgöra din nya månadskostnad. Om du har en medsökande kan du i regel samla dina lån till bättre villkor. Är ni två som ansöker ökar även chansen att få ett högre belopp beviljat.

Varför ska jag samla mina lån och krediter?

Våra kunder väljer att samla sina lån och krediter av olika anledningar. Ofta rör det sig om att man vill lösa lån med hög ränta och baka ihop dem till ett enda lån med bättre villkor. Att samla alla lån på ett och samma ställe blir också mer lätthanterligt. En faktura i månaden, istället för flera. I och med att man både sänker räntan och blir av med extra avgifter kan man dessutom få en lägre månadskostnad.

Att endast ha ett lån kontra flera brukar även medföra att man förbättrar sin kreditvärdighet på sikt. Om du vill ta ett nytt lån kan det därför vara klokt att samtidigt passa på att samla dina lån och krediter till ett enda lån. Har du många dyra krediter är det generellt mer förmånligt att samla ihop dessa till ett privatlån. Oavsett anledning, så hjälper vi dig att hitta rätt bland bankernas räntor och få de bästa villkoren.

Observera att om du äger din bostad rekommenderar vi att se över möjligheten att samla lånen i bolånet.

En mamma sitter med sin dotter i knät och skrattar högt. Dottern har en busig blick och tittar på en annan kvinna som sitter framför henne och ler.

Vanliga frågor om samlingslån

De grundkrav som bankerna ställer skiljer sig från bank till bank. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad våra banker har för krav. Många av våra banker har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler banker kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet banker vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Nej det ska du inte göra. Men däremot ska du bocka för alternativet att du vill samla lån och ange för vilket belopp du vill samla lån. Beroende på vilken långivare du sen väljer att gå vidare med är processen olika. Vissa kommer att vilja lösa dina tidigare lån och krediter själva med samlingslånet. Andra banker vi samarbetar med kommer att sätta in pengarna på ditt konto och det är då upp till dig att betala tillbaka de lån och krediter du vill bli av med.
Ja, men en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att få ett samlingslån beviljat då det begränsar antalet banker/långivare som vi kan vända oss till med din ansökan. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning. Du måste uppfylla de samlade grundkraven vi har för att få ett lån beviljat. I tillägg till detta så finns det nedan krav:

- Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC
- Du får inte ha en skuld hos Kronofogden
- Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om max 50 000 kr

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Första maj 1 maj: Stängt
  Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm