Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag 12:00 - 16:00

Vi är Ordna


Ordna Bolån är mötesplatsen för låntagare och långivare. En mötesplats med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom.

Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha rådgivning finns vi ett samtal bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjänst sköta jobbet.

Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja.


Vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling.


VAD VI GÖR

Bolån – Vi började förmedla bolån januari 2021 och hade redan innan lanseringen i juni 2021 hanterat bolåneansökningar motsvarande 1 miljard kronor. Vi har skapat en teknisk plattform som ligger i framkant som inte bara underlättar för kunderna att söka bolån utan också för bankerna att hitta kunder. Vår fokus ligger på köpresan. När kunden ska köpa en bostadsrätt, en lägenhet eller ett fritidshus så finns vi där och ordnar lånelöften och bolån. Vi ordnar även med omförhandlingar och utökningar av befintliga bolån. Men det finaste med vår affär är kanske inte det tekniska försprånget. Det är våra Bolånehandläggare som finns ett samtal bort. De har erfarenhet från storbankerna, ofta ekonomer, alltid utbildade och licensierade genom Swedsec och kan svara på i princip alla kundernas frågor.

Privatlån – Vi har sedan 2014 hanterat nästan 100,000 privatlåneansökningar. I vår panel av banker återfinns de banker och långivare som har fokuserat sig på privatlån till marknadens lägsta räntor men i panelen ingår även mer inkluderande banker. Vi har sedan start varit aktören som gjort rätt för oss på en marknad som konstant har varit under utveckling. Vi var först bland låneförmedlarna att sänka takräntan och därmed sätta press på långivare som erbjöd högre räntor. Somliga avslutade vi samarbeten med för att markera var vi stod. Vi är glada att vissa aktörer hakat på med lägre räntespann. Vi välkomnar fler. Vår fokus har varit objektspecifika lån – t.ex. renoveringslån och billån – samt omförhandling av befintliga lån (“samla lån“). Utöver den tekniska jämförelseplattformen där kunderna utan krångel kan söka privatlån och transparant se låneförslagen, så har vi engagerad, lösningsorienterad och kunnig personal ett samtal bort. Fram till juni 2021 gick denna affär under varumärket Direkto.

Trygghetsförsäkring – Vi erbjuder Ordna Trygghetsförsäkring som är en inkomstförsäkring när det oförutsedda inträffar.

Mer om våra tjänster

Press

Läs våra senaste pressreleaser.
Läs mer

Karriär

Här lägger vi ut alla våra tjänster.
Läs mer

Trygghetsförsäkring

Om du skulle bli arbetslös och inte kan betala för ditt lån.
Läs mer

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

  Lördag - Söndag 12:00 - 16:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm