Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

Vi är Ordna

Ordna Bolån är bolånetjänsten för välgrundade och sköna bolånebeslut. En bolånetjänst med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom.

Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha rådgivning finns vi ett samtal bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjänst sköta jobbet.

Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja.


Ordna Bolån främjar debatten om och ökar kunskapen kring det hållbara boendelivet. Även om vi inte är en intresseorganisation så har vi ju en utpräglad målgrupp – nuvarande och framtida bostadsägare – och vi främjar därför gärna förutsättningar för människor att förverkliga sina bostadsdrömmar och ett hållbart boendeliv.

Därför är vi involverade i frågor kring bostadsekonomi (Nyhetsmorgon TV4, DiTV) vi diskuterar aktuella räntenivåer (Göteborgs-Posten), vi är med i debatten kring amorteringsfrågan (Dagens Industri, Svenska Dagbladet), vi lyfter regulatoriska frågor som har bäring på bostadsägare och förstagångsköpare (BostadsPolitik.se) och besvarar bostadsfrågor före och efter Riksbankens räntebesked i olika medier (Aftonbladet, Expressen). Fler exempel finns i våra egna kanaler (ordnabolan.se/press, LinkedIn).


Ordna Bolån är ett systerbolag till Svensk Fastighetsförmedling AB. Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges i särklass största oberoende fastighetsförmedlare som – med sina 1 250 medarbetare över 230 mäklarkontor spritt över hela Sverige – årligen hjälper tiotusentals kunder med deras bostadsaffärer.

Svensk Fastighetsförmedling grundades redan 1937 och något som präglat bolagets historia är att de har varit först med många banbrytande initiativ. Såsom att vara först ut med helgvisningar, att anställa Sveriges först kvinnliga mäklare redan 1939 och nu senast genom förvärvet av Ordna Bolån där fastighetsförmedling och bolånefrågan gifts ihop på ett naturligt sätt. 


Vad vi på Ordna Bolån gör

Bolån – Ordna Bolån har sedan start 2021 hjälpt närmare 30 000 bolånekunder med finansieringsfrågan i samband med bostadsköp och vid flytt och omförhandlingar av bostadslån. Vi har skapat en teknisk plattform som ligger i framkant som inte bara underlättar för kunderna att söka bolån utan också för bankerna att hitta kunder. Vår fokus ligger på köpresan. När kunden ska köpa en bostadsrätt, en lägenhet eller ett fritidshus så finns vi där och ordnar lånelöften och bolån. Vi ordnar även med omförhandlingar och utökningar av befintliga bolån.

Men det finaste med vår affär är kanske inte det tekniska försprånget. Det är våra Bolånehandläggare som finns ett samtal bort. De har erfarenhet från storbankerna, ofta ekonomer, alltid utbildade och licensierade genom Swedsec och kan svara på i princip alla kundernas frågor. Ordna Bolåns TrustPilot betyg 4,9 av 5,0 talar kanske sitt tydliga språk. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att de har hanterat 30 000 unika kunder. Varmt välkommen du också.

Privatlån – I vår panel av banker återfinns de banker och långivare som har fokuserat sig på privatlån till marknadens lägsta räntor men i panelen ingår även mer inkluderande banker. Vi har sedan start varit aktören som gjort rätt för oss på en marknad som konstant har varit under utveckling. Vi var först bland låneförmedlarna att sänka takräntan och därmed sätta press på långivare som erbjöd högre räntor. Somliga avslutade vi samarbeten med för att markera var vi stod. Vi är glada att vissa aktörer hakat på med lägre räntespann. Vi välkomnar fler. Vår fokus har varit objektspecifika lån – t.ex. renoveringslån och billån – samt omförhandling av befintliga lån (“samla lån“). Utöver den tekniska jämförelseplattformen där kunderna utan krångel kan söka privatlån och transparant se låneförslagen, så har vi engagerad, lösningsorienterad och kunnig personal ett samtal bort. Fram till juni 2021 gick privatlåneaffären under varumärket Direkto.

Mer om våra tjänster

Press

Läs våra senaste pressreleaser.
Läs mer

Karriär

Här lägger vi ut alla våra tjänster.
Läs mer

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm