Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

20 juni: 08:00 - 12:00

Midsommarafton 21 juni: Stängt

 

 

 

Jämför renoveringslån upp till 600.000 kr

En kvinna sträcker sig mot sitt köksskåp för att ta ner en liten, djup skål. Hon har grå tröja, blå byxor med röd-vit-blå rand på sidan och håret uppsatt i en låg knut.
Jämför banker kostnadsfritt
Utmana din bank - få lägre ränta
Ej bindande & endast en UC
Jämför lån från olika banker
TrustScore 5/5 enligt kundernas omdömen

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna

Jämför privatlån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt via vårt ansökningsformulär.

Step 2

2. Vi ordnar jämförelsen

Vi samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Du väljer det bästa lånet

Välj lätt lånet som passar dig bäst. Jämförelsen är transparant.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Jämför renoveringslån innan du tar ett - med eller utan säkerhet.

Om du vill ta ett renoveringslån utan att blanda in bolånet är privatlån ett bra alternativ. Det är ett lån utan säkerhet där de flesta långivare erbjuder individuell räntesättning baserat på din personliga ekonomiska situation och kreditvärdighet. Genom en låneansökan ovan jämför du bankernas renoveringslån.

Då det inte finns någon underliggande säkerhet för ett privatlån är man mer eller mindre fri att använda lånet till det man själv vill. En stor andel av de ca 2 miljoner svenskar som idag har tagit ett privatlån har gjort det i syfte att finansiera sådant som är knutet till boendet såsom renoveringar, hemmafix, möbler och vitvaror.

Ordna Bolån är ett bostadskreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn . Även om vi jobbar med de långivare som har marknadens lägst räntor på privatlån är bolån förmodligen ett billigare alternativ för renoveringen. Om du äger din bostad bör du därför fundera på möjligheten att utöka bolånet

som alternativ. Vi finns ett samtal bort om du vill bolla det med oss.

Renoveringslån genom Ordna

Räntorna på renoveringslån - eller privatlån som ett renoveringslån egentligen är - har kommit ner kraftigt sista åren och de lån som Ordna förmedlar ligger mellan 3,95%-19,90%, som är det lägsta spannet bland låneförmedlarna i Sverige. Majoriteten av våra kunder får i regel en effektiv ränta mellan 5,5% till 10,4%.

Vilken ränta just du får bestämmer inte vi utan det gör de långivare som vi samarbetar med. Vår ambition är förstås att du ska få en så låg ränta som möjligt därav som vi matchar din låneansökan med många olika långivare för att ta reda på vilken som erbjuder dig den lägsta räntan. Vi presenterar alla alternativ - du bestämmer själv vilket du vill gå vidare med.

Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig som låntagare och utan dolda avgifter. Vi får istället betalt av den långivare som du väljer att gå vidare med. Det ligger därför i vårt intresse att du får en så låg ränta som möjligt som du blir nöjd med. Du är heller inte bunden till att gå vidare med några av de lånealternativ som du får genom oss.

En mamma sitter med sin dotter i knät och skrattar högt. Dottern har en busig blick och tittar på en annan kvinna som sitter framför henne och ler.

Vanliga frågor:

De grundkrav som långivarna ställer skiljer sig från långivare till långivare. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad de långivare som vi samarbetar med har för krav. Många av våra långivare har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler långivare kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet långivare vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Ja, men en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att få ett lån beviljat då det begränsar antalet banker/långivare som vi kan vända oss till med din ansökan. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning. Du måste uppfylla de samlade grundkraven vi har för att få ett lån beviljat. I tillägg till detta så finns det nedan krav:

- Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC
- Du får inte ha en skuld hos Kronofogden
- Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om max 50 000 kr
Som låneförmedlare är det räntespannet det lägsta på marknaden (de flesta förmedlar upp till 29%). Även om majoriteten av de lån vi förmedlar hamnar i de lägre räntespannen så samarbetar vi också med några banker som riktar in sig på kunder med mer komplicerade ekonomier. Dessa banker accepterar alltså kunder med högre risk och till och med betalningsanmärkningar. Dessa banker kompenserar för den högre risken med högre räntor. Enligt lag måste vi berätta hela räntespannet för samtliga banker vi jobbar med och därför blir räntespannet brett. Majoriteten av våra kunder får en effektiv ränta mellan 5,5%-10,4%.

Kontakt:

Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

20 juni: 08:00 - 12:00

Midsommarafton 21 juni: Stängt

 

 

 

info@ordnabolan.se

Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm