Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Varför Ordna?

Vill du arbeta i en koncern med ambitiösa och engagerade kollegor, hög trivselfaktor och samtidigt förbättra människors privatekonomi? Då är Ordna rätt arbetsplats för dig.

Ordna är en Bostadskreditinstitut med tillstånd att förmedla bolån och privatlån. Ordna grundades 2014 och är sedan 2020 ett systerbolag till Svensk Fastighetsförmedling – Sveriges största oberoende fastighetsförmedlare.

Sedan start har Ordna hjälpt tusentals låntagare att jämföra räntor och hitta lån till bästa möjliga villkor. Detta gör vi genom vår kostnadsfria tjänst online och per telefon där vi också erbjuder lånerådgivning. Vi samarbetar med banker som har förändrat marknaden och sättet vi lånar pengar på. Tillsammans har vi skapat en mer friktionsfri lånemarknad över åren.

Ordna är i en expansionsfas och letar nya talanger. Men hurdana är vi och vad kan du vänta dig av oss? Vi är energiska och professionella medarbetare med höga ambitioner och hög integritet. Vi tar gärna de extra stegen för att leverera service i världsklass. Vårt arbete präglas av transparens både internt och i hur vi bemöter våra kunder. Hos oss är det högt i tak, alla kommer till tals, vi lär oss av varandra och du kommer alltid ha människor runt dig att inspireras av och ta stöd från. Hos oss känns det när man jobbar. Vi skrattar, vi kämpar för kunderna, vi är engagerade, vi lär oss och utvecklas, vi låter oss inspireras och vi är passionerade i arbetet. Varje dag.

Vill du bli vår nästa kollega? Våra lediga tjänster hittar du här till höger. Vi tar även emot spontanansökningar – du kanske vet att du kan bidra på ett sätt som vi inte har annonserat för ännu.

Två kvinnor som sitter vid en bärbar dator och är intresserade av att jobba på Ordna Bolån

Ordna Bolån är varumärket Ordna AB går under. Ordna är ett systerbolag till Svensk Fastighetsförmedling – Sveriges största oberoende fastighetsmäklare med 1200 anställda från norr till söder i vårt avlånga land. Ordna AB (556962-9404) grundades 2014 och är ett Bostadskreditinstitut under Finansinspektionens tillsyn med tillstånd att förmedla privatlån och bolån enligt lagen om verksamhet med bostadskrediter.

Vanliga frågor

Ordna grundades 2014 och är ett Bostadskreditinstitut under Finansinspektionens tillsyn med tillstånd att förmedla privatlån och bolån. Ordna har sedan 2014 hjälpt tusentals privatpersoner till bättre ekonomi genom en kostnadsfri jämförelsetjänst av privatlån och sedan 2021 av bolån. Ordna är ett systerbolag till Svensk Fastighetsförmedling - Sveriges största oberoende fastighetsmäklare - med 1200 anställda från norr till söder i vårt avlånga land.
Ordna är ett snabbväxande företag med lång erfarenhet av låneförmedling. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder att hitta bästa möjliga villkor på både nya och befintliga lån. Detta gör vi genom att bistå med expertis och service i världsklass utöver den kostnadsfria och smidiga jämförelsetjänsten som vi erbjuder.
På Ordna är integritet, transparens och personlig utveckling grundstenar i företagskulturen. Detta avspeglar sig också i vårt kundbemötande då vi strävar efter att vägleda varje kund till en bättre ekonomi. Vi tar ett stort ansvar mot våra partners, anställda och kunder för att alla parter ska vara nöjda.
Henrik Andersson, senior lånerådgivare sedan 2016: "Det är fantastiskt att veta att ens arbete leder till att privatpersoner får en enklare vardag och en bättre ekonomi. Det är alltid roligt att komma till jobbet eftersom man vet att det kommer att bli kul samtidigt som man får utvecklas som person."
För att ansöka om en ledig tjänst kan man klicka på lediga tjänster högre upp på sidan. Det går även bra att mejla alexander.hagero@ordnabolan.se eller kim.norlen@ordnabolan.se.

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Första maj 1 maj: Stängt
  Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm