Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

House:ID

Svensk Fastighetsförmedling förvärvade Ordna Bolån (som hette Direkto vid tillfället) under 2020. När vi bytte namn till Ordna Bolån och lanserade vår bolånetjänst i juni 2021 blev vi en mötesplats för Sveriges bolånekunder och banker. Sen dess har vi tillsammans gjort det enklare för dig att komma i kontakt med en digital bolånetjänst för att ansöka om lånelöfte och bolån när du ska köpa bostad. För att fortsätta bidra till och bli en del av ett hållbart boendeliv har Svensk Fastighetsförmedling även förvärvat bolaget House:ID. House:ID är en boendeapp som samlar all information och dokumentation om din bostad. Allt samlat på ett ställe i din telefon.

För om det är något som är förknippat med att äga en bostad så är det mycket ansvar, oro och utgifter. Det är även något alldeles underbart och givande att få äga, förvalta och utveckla den egna bostaden. House:ID hjälper dig som bostadsägare att göra det enklare att äga och utveckla bostaden under tiden du bor där. På så sätt blir ansvaret, oron och utgifterna mindre och allt annat runt omkring mer underbart.

Med mycket automatik gör House:ID det enkelt att hämta information om bostaden. Det innefattar information om dess produkter, ritningar, kvitton, uppdaterade värdeindikationer för bostaden, bolån, hemförsäkringar och mycket mer. Du får påminnelser när avtal löper ut, när underhåll behövs, förenklar redovisning vid flytt samt mycket mer.

Verifiera dig som ägare med BankID för att logga in på din bostads ID och se den dokumentation som finns registrerad. När det sedan är dags att sälja bostaden blir det lika enkelt att lämna över bostadens information till den nya ägaren då allt finns i House:ID.

Appen som gör det enkelt att äga och ta hand bostaden.

 

House:ID förenklad boendelivet genom att samla all dokumentation om din bostad, i en app.   Få koll på din boendeekonomi med appen House:ID. Se ditt bolån, bindningstid och bolåneränta direkt i appen.   Renoverat bostaden? Målat om? Då samlas alla bostads relaterade kvitton direkt i appen House:ID. Samlat på ett ställe.

 

Ladda ned appen direkt och skapa ditt konto!

Frågor och svar om House:ID

Vi tycker det är en rättighet att ha tillgång till information som berör din bostad. Troligen är det ditt livs största investering som du behöver ta hand om och utveckla för att få den värdeutveckling du önskar. Därför är ett bostads ID alltid gratis i grunden. Utöver gratisversionen finns även en möjlighet till en premiumversion för dig med flera bostäder, för dig som vill bjuda in icke ägare till ditt bostads ID, hämta information automatiskt från samtliga källor och mer därtill.
Förutom att det alltid är skönt att ha koll och ordning och reda på viktiga dokument som berör bostaden, så är det ett lagligt krav att ha koll på viss dokumentation. House:ID hjälper dig att säkra informationen så att din dokumentation, kvitton och information aldrig försvinner. Då har du även all dokumentation tillgänglig vid din fingertopp när du behöver dem.

Sen är det en vinst i sig att kunna säga ja, utan inre panik, på försäkringsbolagens fråga när olyckan är framme, eller på mäklarens fråga eller helt enkelt bara veta vilken produkt du har hemma i köket när du behöver reservdelar.
House:ID matchar ägandeskapet av bostaden med BankID. På så sätt kommer ingen obehörig in på ditt konto. Allt sparas dessutom på säkrade servrar. I det så kallade ”molnet”. Och det med hög integritet. House:ID separerar också din personliga information från den information som är bostadens. Bostadens information stannar kvar på din bostads ID för kommande ägare att koppla upp sig på när de är verifierad ägare till bostaden. En perfekt överlämning när du väljer att lämna din bostad.

Vill du kontakta oss?
Info@houseid.se

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm