Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Våra samarbetspartners

Ordna Bolån är stolta över att vara en del av Svensk Fastighetsförmedling och att vi samarbetar med Familjens Jurist och House:ID, bolag som alla vill förenkla och förbättra ditt boendeliv. Vi säkerställer att hela bostadsresan blir komplett och täcker alla behov samt frågor som kan dyka upp under tidens gång. Från att första tanken på att flytta dyker upp i huvudet till att du vill kolla upp vilken målarfärg du använde när du målade om vardagsrummet. 

Vi följer hela kedjan när det kommer till bostadsresan och boendelivet. Via Svensk Fastighetsförmedling kan du hitta och köpa den bostad du kommer kalla hem i flera år framöver. Givetvis hjälper vi även dig komma i kontakt med en kompetent mäklare i ditt närområde när det är dags att sälja. Vi ordnar med lånelöfte och bolån i samband med din bostadsaffär. Om du hamnar i nya livssituationer och behöver juridisk vägledning finns vår partner Familjens Jurist ett samtal bort. När det sedan är dags att se över kvitton och annan dokumentation som berör bostaden så är det i appen House:ID som du hittar allt du söker. Tillsammans skapar vi ett enkelt och hållbart boendeliv för just dig.

Ordna Bolån är ett systerbolag till Svensk Fastighetsförmedling där vi förenklar processen att få bolån i samband med bostadsaffärOrdna Bolån samarbetar med boendeappen House:ID som samlar all information om din bostad på ett ställe.Ordna Bolån samarbetar med Familjens Jurist så du kan få rådgivning och juridisk hjälp vid bostadsrelaterade frågor.

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm