Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

Svensk Fastighetsförmedling

Har du planer på att sälja din bostad eller kanske få en dagsaktuell värdering? Vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling som har 85 års erfarenhet av bostadsförsäljningar. Om du behöver komma i kontakt med en kompetent och professionell mäklare så har Svensk Fastighetsförmedling bobutiker i hela landet som du kan vända dig till när det är dags för nästa steg i bostadskarriären.

Det är en speciell känsla och upplevelse att göra en bostadsaffär, oavsett om du vill sälja eller köpa bostad. För att du ska bli så nöjda som möjligt så är det viktigt med rätt mäklare på rätt plats. Med en mäklare från Svensk Fastighetsförmedling får du den bästa rådgivningen och upplevelsen från någon som är expert på bostadsmarknaden i ditt specifika område och som arbetar för att du ska bli nöjd.

Svensk Fastighetsförmedling hjälper dig att hitta en bostad att kalla hem och när du har gjort det så är Ordna Bolån platsen dit du vänder dig för att hitta rätt bolån.

 

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling för att göra vägen till en bostadsaffär smidigare. Köp bostad via de, ansök om bolånet via oss.

Frågor och svar om Svensk Fastighetsförmedling

Du kan vända dig till Svensk Fastighetsförmedling när du ska sälja din bostad, köpa ny bostad eller vill ha en dagsaktuell värdering för att kanske utöka bolånet eller förhandla om din ränta.
Svensk Fastighetsförmedling har Sveriges mest värdefulla och breda kundregister som säkerställer att de kan hitta rätt köpare till din bostad. De skräddarsyr hela bostadsaffären efter dina förutsättningar och mål så att du blir nöjd.

Svensk Fastighetsförmedling är dessutom den största oberoende mäklarkedjan med 230 bobutiker i hela Sverige som garanterar att det alltid finns en mäklare nära dig med stor lokal kännedom, erfarenhet och ett brett kontaktnät.
Absolut. Svensk Fastighetsförmedling har tagit fram smarta verktyg och tjänster som förenklar för dig när du vill köpa bostad. Använd deras bostadsbevakning för att ha koll på bostadsutbudet i ditt drömområde och med deras digitala prisuppskattningsverktyg kan du få en indikation på vad det kostar att köpa bostad just där.

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm