Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Jämför billån från flera banker. Vi ordnar en flexibel lösning

En man och en kvinna sitter i en bil och skrattar.
Låna upp till hela bilens värde
Billån upp till 600 000 kr
Lånelöfte gäller i 30 dagar
Ej bindande & endast en UC
Kostnadsfri tjänst

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna

Jämför billån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt via vårt ansökningsformulär

Step 2

2. Jämför låneförslag

Ordna samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Välj det bästa lånet

Välj det lånet som passar dig bäst.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Ute efter ett flexibelt billån med låg ränta och utan säkerhet? Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas billån.

När du går genom oss för att ta ett billån utan säkerhet - också kallat privatlån eller blancolån - lägger vi ut din ansökan hos några av Sveriges bästa banker och långivare på just privatlån. Du kan därför känna dig trygg med att du får bland de lägsta räntorna som din personliga ekonomiska situation och kreditvärdighet tillåter.

Räntorna på de billån utan säkerhet som vi förmedlar sätts individuellt av de banker/långivare som vi samarbetar med. Vi förmedlar billån utan säkerhet med nominella räntor från 3,95% till 19,90%. De flesta som använder sig av vår jämförelse- och förmedlingstjänst får effektiva räntor mellan 3,0% och 10,4%.

Vår tjänst är inte bindande och är helt kostnadsfri för dig som låntagare - det finns inga dolda avgifter. Vi får istället betalt av den bank/långivare som du väljer att gå vidare med. Så det ligger i vårt intresse att göra vårt absolut bästa för att du ska bli nöjd med Ordna.

Därför ska du inte jämföra billån på egen hand

Du kan givetvis själv jämföra billån genom att vända dig till ett flertal långivare för att se vilken ränta de kan erbjuda dig. Men förutom att det är tidskrävande så kommer varje långivare som du vänder dig till ta en egen kreditupplysning på dig. Många kreditupplysningar på kort tid inverkar negativt på din kreditvärdighet vilket i sin tur är en avgörande faktor för vilken ränta du får. Att jämföra på egen hand är därför rätt lönlöst då du för varje ny långivare som du vänder dig till förmodligen bara får sämre och sämre villkor.

När du ansöker om billån utan säkerhet via Ordna tar vi bara en kreditupplysning, som vi delar med alla våra banker/långivare. Därmed påverkas din kreditvärdighet minimalt och du optimerar dina möjligheter till att få lägsta möjliga räntan som du är kvalificerad till hos varje långivare, vilket såklart gör att du kan få bättre villkor på ditt billån.

Ta reda på vilken långivare som erbjuder dig bäst villkor. Fyll i formuläret ovan och få ett lånelöfte på 30 dagar.

Ett trähus med ljusblå färg på fasaden och tre fönster i olika storlekar som är vita. Ett fönster är öppet och man kan se en mamma och hennes dotter skratta.

Vanliga frågor om billån

Ja, men en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att få ett lån beviljat då det begränsar antalet banker/långivare som vi kan vända oss till med din ansökan. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning. Du måste uppfylla de samlade grundkraven vi har för att få ett lån beviljat. I tillägg till detta så finns det nedan krav:

- Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC
- Du får inte ha en skuld hos Kronofogden
- Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om max 50 000 kr
De grundkrav som bankerna ställer skiljer sig från bank till bank. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad våra banker har för krav. Många av våra banker har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler banker kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet banker vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
I vanliga fall när man tar ett billån ses själva bilen som underliggande säkerhet för lånet. Sådana lån ansöker man vanligast genom banker och bilfirmor. Då kräver långivaren i regel att man själv går in med en kontantinsats om minst 20% eller en inbytesbil som täcker upp för detta.

När du ansöker om ett privatlån för att köpa bil används inte bilen som underliggande säkerhet utan säkerheten ligger i din specifika ekonomiska situation och kreditvärdighet. Det finns för och nackdelar med att ta ett billån med bilen som säkerhet kontra ett privatlån när du ska köpa bil (läs mer under nästa fråga).

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Första maj 1 maj: Stängt
  Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm