Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

Bolån med betalningsanmärkning

Jämför dina bolånealternativ
En ansökan, flera banker
Snabb och grundlig service hela vägen
Enkel hantering fram till tillträdet
Rikstäckande tjänst

Trustpilot

Så här fungerar Ordna

Jämför bolån enkelt och snabbt men grundligt

Step 1

Börja med att fylla i bolåneansökan

Ansökan tar 5-10 minuter. Vi tar eventuellt kontakt efter ansökan om något är ifyllt fel eller behöver kompletteras. Vi ordnar så att ansökan blir fullständig för bankerna. Du kan självklart också göra ansökan per telefon med en av våra Bolånehandläggare.

Step 2

Jämför dina alternativ själv eller kontakta oss så gör vi det tillsammans

Snart efter att bankerna mottagit din ansökan återkopplar de med sina individualiserade lånealternativ. Vi presenterar samtliga på Mina Sidor så att du själv enkelt kan jämföra. Skulle något ändå vara komplicerat finns vi ett samtal bort.

Step 3

Lätt att välja

Efter det att du har valt det bolån som passar dig bäst tar banken vid genom att skicka ut alla handlingar till dig för att du ska kunna avsluta affären. Ordnat och klart.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Marginalen Bank Nordax

En betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder för att få bolån. Det finns faktiskt långivare som erbjuder bolån trots betalningsanmärkning.

Det kan finnas många orsaker till att du har fått en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning kan försämra din kreditvärdighet men det behöver inte vara ett hinder för att få bolån.

Flera av de långivare som vi samarbetar med godkänner betalningsanmärkningar. Det tittar på din nuvarande ekonomiska situation och gör en bedömning utifrån det.

Vår tjänst – både den tekniska jämförelsen av bolån och servicen vi erbjuder genom våra Bolånehandläggare – går ut på att förenkla för dig oavsett dina lånebehov eller förutsättningar. Vilken del och hur mycket hjälp du behöver bestämmer du.

Jämför långivare genom Ordna Bolån och hitta den lägsta räntan.

Vi på Ordna Bolån jobbar för att förenkla bolåneprocessen och samtidigt erbjuda dig service i världsklass.

Med vår tjänst kan du jämföra ränta och villkor från flera långivare. Du fyller bara i en ansökan och får svar från flera långivare. Dessutom tas det bara en kreditupplysning, vilket är bra för din kreditvärdighet.

Jämförelsen görs helt automatiskt. I jämförelsen tar vi dessutom hänsyn till din individuella situation och våra bolånehandläggare finns där och stöttar dig med personlig service genom hela processen.

Så ansöker du om bolån hos Ordna Bolån
 • Fyll i en ansökan direkt på hemsidan
 • Vi hämtar en kreditupplysning på dig
 • En av våra bolånehandläggare tar kontakt med dig och går igenom ansökan
 • Eventuellt får du komplettera med uppgifter som saknas
 • Din ansökan skickas vidare till de banker vi samarbetar med
 • Lånealternativen presenteras på Mina sidor inom 24 timmar
 • Välj vilken bank du vill gå vidare med

Vår bolånehandläggare är bara ett samtal bort om du behöver hjälp eller undrar något. Du bestämmer själv hur mycket service du vill ha.

Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en notering hos kreditupplysningsföretagen om att du inte har skött en betalning eller betalat tillbaka en skuld i tid.

När får man en betalningsanmärkning?

Du kan få en betalningsanmärkning när du inte har betalt en skuld i tid. Men du får inte en betalningsanmärkning bara för att du inte betalar din skuld på förfallodagen. Det krävs oftast att den du är skyldig pengar skickar ut en eller flera påminnelser innan den skickar ärendet vidare till Kronofogden för ett betalningsföreläggande.

Hur länge finns betalningsanmärkningen registrerad?

En betalningsanmärkning ligger vanligtvis kvar i 3 år från det att den registrerades. Men betalningsanmärkningen kan ligga kvar längre om du fortfarande inte har betalat din skuld. För en del kontokortsskulder ligger betalningsanmärkningen kvar i 2 år.

Vanliga frågor & svar - om bolån och Ordna

Vi fyller en rad viktiga funktioner för bankerna. Vi hittar kunder till dem vid precis rätt tillfälle, vi lyfter över en stor del av handläggningen till oss, vi standardiserar ansökan och adderar data vilket underlättar handläggningen för banken. Vi reducerar bankernas kostnader. För att vi tar över dessa funktioner får vi betalt när vi hittar en kund som vill gå vidare med dem. Utöver bolån jobbar vi även med privatlån och erbjuder en trygghetsförsäkring. Ersättningsmodellen för dessa två tjänster är snarlik. I övrigt finns inga "hemliga avgifter". Vi erbjuder dig som bolånekund en kostnadsfri tjänst. Banken erbjuder vi en kanal att hitta kunder genom. Läs mer om Ordna här.
Det beror på din individuella situation. Vi har möjlighet att göra en bedömning först när ansökan är inskickad. Men här är några faktorer som påverkar hur mycket du kan låna.

1. Genom oss kan du ansöka om lånelöfte på mellan 150,000 kr och 15,000,000 kr.

2. Du kan maximalt låna 85% av bostadens värde.

3. I regel kan du låna 4,5 gånger din lön innan skatt. Det kan dock bli mer eller mindre.

I beräkningen som vi och banken gör räknar vi på hur mycket pengar du har kvar efter alla dina kostnader (en så kallad KALP - kvar att leva på kalkyl). Det ska finnas en god marginal så att du kan klara av att betala på lånet om räntan skulle stiga. Kalkylräntorna som bankerna räknar på är - dvs den ränta som de räknar på om räntorna skulle vara mycket högre i framtiden - är ca 6%.

Vi samarbetar med Skandia, Bluestep Bank, Nordax Bank, Marginalen Bank och SBAB

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

  Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm