Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag 12:00 - 16:00

Bolån med betalningsanmärkning

Jämför dina bolånealternativ
En ansökan, flera banker
Snabb och grundlig service hela vägen
Enkel hantering fram till tillträdet
Rikstäckande tjänst

Trustpilot

Så här fungerar Ordna

Jämför bolån enkelt och snabbt men grundligt

Step 1

Börja med att fylla i bolåneansökan

Ansökan tar ca 5-10 minuter att fylla i. Vi tar eventuellt kontakt efter ansökan om något är ifyllt fel eller behöver kompletteras. Vi ordnar så att ansökan blir fullständig för bankerna. Du kan självklart också göra ansökan per telefon med en av våra Bolånehandläggare.

Step 2

Jämför dina alternativ själv eller kontakta oss så gör vi det tillsammans

Snart efter att bankerna mottagit din ansökan återkopplar de med sina individualiserade lånealternativ. Vi presenterar samtliga på Mina Sidor så att du själv enkelt kan jämföra. Skulle något ändå vara komplicerat finns vi ett samtal bort.

Step 3

Lätt att välja

Efter det att du har valt det bolån som passar dig bäst tar banken vid genom att skicka ut alla handlingar till dig för att du ska kunna avsluta affären. Ordnat och klart.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Marginalen Bank Nordax

En betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder för att få bolån. Det finns faktiskt långivare som erbjuder bolån trots betalningsanmärkning.

Det kan finnas många orsaker till att du har fått en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning kan försämra din kreditvärdighet men det behöver inte vara ett hinder för att få bolån.

Flera av de långivare som vi samarbetar med godkänner betalningsanmärkningar. Det tittar på din nuvarande ekonomiska situation och gör en bedömning utifrån det.

Vår tjänst – både den tekniska jämförelsen av bolån och servicen vi erbjuder genom våra Bolånehandläggare – går ut på att förenkla för dig oavsett dina lånebehov eller förutsättningar. Vilken del och hur mycket hjälp du behöver bestämmer du.

Jämför långivare genom Ordna Bolån och hitta den lägsta räntan.

Vi på Ordna Bolån jobbar för att förenkla bolåneprocessen och samtidigt erbjuda dig service i världsklass.

Med vår tjänst kan du jämföra ränta och villkor från flera långivare. Du fyller bara i en ansökan och får svar från flera långivare. Dessutom tas det bara en kreditupplysning, vilket är bra för din kreditvärdighet.

Jämförelsen görs helt automatiskt. I jämförelsen tar vi dessutom hänsyn till din individuella situation och våra bolånehandläggare finns där och stöttar dig med personlig service genom hela processen.

Tre steg för att ansöka om bolån med en betalningsanmärkning.

Steg 1: Du fyller enkelt i en ansökan här på hemsidan, helt kostnadsfritt och helt utan förbindelser.
 • I samband med ansökan tas endast en kreditupplysning för en jämförelse av flera banker.
Steg 2: Du blir tilldelad en personlig bolånehandläggare som vägleder dig genom hela processen.
 • Du blir kontaktad inom 24 timmar efter du skickat in ansökan och blir presenterad en lösning.
 • I detta skede kan du eventuellt behöva komplettera med dokument för att styrka uppgifterna i din ansökan.
Steg 3: Dina låneförslag läggs upp på Mina sidor.
 • Du väljer det alternativ som känns bäst och vi hjälper dig hela vägen i mål.

Vår bolånehandläggare är bara ett samtal bort om du behöver hjälp eller undrar något. Du bestämmer själv hur mycket service du vill ha.

Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en notering hos kreditupplysningsföretagen om att du inte har skött en betalning eller betalat tillbaka en skuld i tid.

När får man en betalningsanmärkning?

Du kan få en betalningsanmärkning när du inte har betalt en skuld i tid. Men du får inte en betalningsanmärkning bara för att du inte betalar din skuld på förfallodagen. Det krävs oftast att den du är skyldig pengar skickar ut en eller flera påminnelser innan den skickar ärendet vidare till Kronofogden för ett betalningsföreläggande.

Hur länge finns betalningsanmärkningen registrerad?

En betalningsanmärkning ligger vanligtvis kvar i 3 år från det att den registrerades. Men betalningsanmärkningen kan ligga kvar längre om du fortfarande inte har betalat din skuld. För en del kontokortsskulder ligger betalningsanmärkningen kvar i 2 år.

Vanliga frågor & svar - om bolån och Ordna

Har du en betalningsanmärkning är det inget hinder för att få ett bolån. Våra specialistbanker väljer att se till hela din ekonomiska situation och återbetalningsförmåga när de tar fram ett erbjudande. Då får du en lösning som utgår från din individuella situation. Du kan ansöka om ett bolån upp till 85 procent av bostadens värde. När du skickar in din ansökan kommer vi räkna på hur mycket du klarar av att betala i ränta och amortering, samt hur mycket pengar du har kvar efter alla dina kostnader, en så kallad KALP (kvar att leva på-kalkyl).

För att få en första indikation på vad du kan få låna när du ger dig in i en budgivning så kan du ansöka om lånelöfte på mellan 150,000 kr och 15,000,000 kr.
Det är banken som sätter räntan baserat på dina individuella förutsättningar och det vi adderar genom ansökningsprocessen. Räntan sätts utifrån bland annat belåningsgrad, din kreditvärdighet samt dina inkomster och utgifter.
Traditionella bolån har per 2023-02-16 en nominell ränta på mellan 3,41% - 4,79%. Specialistbankerna har per 2023-02-16 nominella räntor mellan 4,62% - 10,08%.
Vi förenklar bolåneprocessen och erbjuder en snabb, trygg och personlig tjänst när du ska ansöka om bolån, lånelöfte, vill flytta bolånet eller utöka det. Våra dedikerade bolånehandläggare vägleder dig genom hela processen och ger dig personliga råd när du ska välja bank, bolån och bindningstid på din ränta.

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

  Lördag - Söndag 12:00 - 16:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm