Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

20 juni: 08:00 - 12:00

Midsommarafton 21 juni: Stängt

 

 

 

Smidigare bostadsköp – Ordna Bolån samarbetar med Familjens Jurist

Press

Smidigare bostadsköp – Ordna Bolån samarbetar med Familjens Jurist

Idag inleder Ordna Bolån och Familjens Jurist ett samarbete med målet att förenkla bolåneaffären för privatpersoner. Genom Ordna Bolån kan nu privatpersoner få stöd och hjälp av Familjens Jurist i juridiska frågor som berör bostadsköpet. Ordna Bolåns kunder får nu tillgång till ett brett utbud av juridiska tjänster relaterade till bostadsköpet, som hjälp med avtal i samband med flytt, rådgivning för enkla eller svåra livssituationer samt en nära kontakt till kompetenta jurister.

Från och med idag kommer alla kunder som använder Ordna Bolåns tjänst få möjlighet att ta del av Familjens Jurists tjänsteutbud. Ordnas rådgivare hjälper till att hitta rätt bland tjänsterna eller så kan kunden själv välja vad den behöver hjälp med via ordnabolan.se och Mina sidor.

– Med Familjens Jurist som partner kan vi erbjuda våra kunder råd och vägledning i komplexa frågor som de stöter på i processen av att köpa bostad. Vi vill förenkla bostadsköpet och genom ett nära samarbete med Sveriges största juristbyrå kan vi även säkerställa att kunden får hjälp med dem juridiska bitarna som ofta förekommer i en bostadsaffär, säger Alexander Hägerö, Produktägare och Försäljningschef på Ordna Bolån.

– Boendet är en stor och viktig del av livet och det omges av frågor som man kan behöva juridisk vägledning med. Allt från samboavtal, bygglov och renovering av bostaden till bodelning om man skulle separera. Vid en bostadsaffär är det många detaljer att hålla koll på, och vi på Familjens Jurist hjälper till att skapa juridisk trygghet i samband med detta. Vi är därför glada att Ordna Bolån tar plats i livspusslet och att deras bolånekunder enkelt kan vända sig till oss vid ett bostadsköp, säger Victoria Thore, VD på Familjens Jurist.

Om Ordna Bolån

Ordna Bolån är mötesplatsen för låntagare och långivare. En mötesplats med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom.
Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha rådgivning finns vi ett samtal bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter tjänsten sköta jobbet.

Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja och vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling. För mer information, besök www.ordnabolan.se

Om Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största plattform för juridisk rådgivning till privatpersoner. Företaget erbjuder stöd och vägledning vid livets alla viktiga skeden, och kombinerar personlig rådgivning med digitala ”gör-det-själv”-tjänster. De är ledande inom juristförsäkring och erbjuder även juridisk rådgivning till företagare. De har 250 anställda jurister, omsätter drygt 400 miljoner kronor per år och är ett helägt dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

Presskontakter:

Henrik Freudenthal, kommunikationschef på Svensk Fastighetsförmedling och Ordna
henrik.freudenthal@svenskfast.se
070 225 98 22

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  20 juni: 08:00 - 12:00

  Midsommarafton 21 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm