Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån

Ringa oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

Har ett bra bolån, men finns det ett bättre? Vi ordnar det.

Jämför bankernas räntor med en ansökan
Vi hjälper dig att lägga om ditt bolån
Kostnadsfri tjänst, snabba svar
Rikstäckande tjänst

Trustpilot

Så här fungerar Ordna

Jämför bolån enkelt och snabbt men grundligt

Step 1

Börja med att fylla i bolåneansökan

Ansökan tar 5-10 minuter. Vi tar eventuellt kontakt efter ansökan om något är ifyllt fel eller behöver kompletteras. Vi ordnar så att ansökan blir fullständig för bankerna. Du kan självklart också göra ansökan per telefon med en av våra Bolånehandläggare.

Step 2

Jämför dina alternativ själv eller kontakta oss så gör vi det tillsammans

Snart efter att bankerna mottagit din ansökan återkopplar de med sina individualiserade lånealternativ. Vi presenterar samtliga på Mina Sidor så att du själv enkelt kan jämföra. Skulle något ändå vara komplicerat finns vi ett samtal bort.

Step 3

Lätt att välja

Efter det att du har valt det bolån som passar dig bäst tar banken vid genom att skicka ut alla handlingar till dig för att du ska kunna avsluta affären. Ordnat och klart.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Marginalen Bank Nordax

Vi ordnar omförhandlingen.

Koll på mjölkpriset, men inte bolåneräntan? Var rabatten bra, tills rabatten togs bort? Har du utrymme i bostaden, för att samla annat än prylar? Vi ordnar det.

Ordna Bolån skapades för att underlätta för bostadsköpare. Men kan man det, så kan man omförhandling också. Genom Ordna Bolån får du hjälp med att vända dig till bankerna för att omförhandla ditt bolån.

Idag är det svårt att veta vem man ska vända sig till. Varje bank har sitt eget sätt att se på risk och segmenterar kunder på olika sätt. Du som kund kanske passar en bank, men inte den andra. Hos den ena hade du fått en bra ränta. Hos den andra en sämre. Men hur hittar du rätt bank? Det ordnar vi.

Det är inte helt lätt att veta vilka räntor som gäller idag. Bankerna konkurrerar med varandra men prisbilden är sällan tydlig. Det är listpriser hit och det är individuella räntor dit. Det är rabatter hit och genomsnittsräntor dit. Det är inte undra på att så få lägger om sina lån.

De senaste 20 åren har bostadspriserna fyrdubblats. Du har i genomsnitt sett ditt bostadsvärde stiga 7-8% om året. Samtidigt som du har njutit av de bostäder du har ägt under åren. Grattis till din bostadskarriär. Samtidigt som du kanske har ett utrymme i bostaden så är räntorna rekordlåga. Genom att ansöka om att "omförhandla lån" genom oss vänder du dig till bankerna för att hitta ett bättre alternativ. Passa på att samla andra lån i bostadslånet om utrymme ges.

Tycker du att du är robust, men inte banken?

Ordna Bolån är en inkluderande aktör. Har du en stabil ekonomi i övrigt kan vi ordna bolån även för dig som är egenföretagare, för dig som fått en betalningsanmärkning och för dig som har en annan anställningsform än tillsvidare. Vi samarbetar med tre specialistbanker som tillsammans har 95% av lånestocken i det här segmentet. Genom en bolåneansökan når du ut till alla tre och vi hjälper dig med omförhandlingen av lånet och kan hjälpa till även när du vill samla dina lån.

Med tanke på prisutvecklingen på bostäder de senaste 20 åren är det inte ovanligt att man inser att man har utrymme i bostaden för en omförhandling och då samlar alla lånen i bolånet. Vi hittar ofta lösningar genom bolånet bland kunder som ansöker om privatlån genom oss. Kanske kan det vara en lösningen även för dig.

Vanliga frågor när du ska omförhandla lån eller utöka bolånet

Börja med att göra en låneansökan i formuläret ovan. Gör det så noggrant det går. Är ni t.ex. två på nuvarande bolånet borde ni vara det även när ni söker ett nytt lån. Ta med eventuella medlemslån, billån, eller andra former av lån som avbetalningar. Följ instruktionerna och tipsen i formuläret för att få med intäkter och kostnader på rätt sätt. Då får vi och bankerna en helhetsbild som kan underlätta. Hela processen kommer gå snabbare också om vi utgår från rätt information direkt.
Räntorna varierar, sätts individuellt och det beror på en rad olika faktorer. Skandias räntor är konkurrenskraftiga. Det är även de specialistbankerna vi samarbetar med. För att få någon sorts indikation behöver vi dock få mer information från dig som kund. Börja med ansökan ovan och vill du ha ett indikativt förhandsbesked innan ansökan skickas vidare till bankerna kan du efter ansökan ta kontakt med oss.
För dig som kund så är tjänsten kostnadsfri och det finns inga "dolda avgifter". Vi får betalt av bankerna om du väljer att gå vidare med ett av de alternativ som vi har presenterat. Däremot kan det kosta att lösa befintliga lån i form av en ränteskillnadsersättning om du har lånet bundet idag. Vi kan räkna på vad det kommer att kosta dig i så fall och jämföra det med en besparing över en viss tid om vi sänker din ränta. Dvs när har du tjänat tillbaka pengarna som det kostade att lösa lånet.

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget grundades 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

  Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm