Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Låneförmedlaren Ordna - mötesplatsen där banker och lånekunder möts

En man och en kvinna sitter utomhus och pratar om att jämföra bolån och privatlån.
Låneförmedling av bolån
Låneförmedling av privatlån upp till 600,000 kr
Vi erbjuder kostnadsfri låneförmedling
Jämför lån från flera banker
TrustScore 5/5 enligt kundernas omdömen

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna låneförmedling

Jämför privatlån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt via vårt ansökningsformulär.

Step 2

2. Vi ordnar jämförelsen

Vi samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Du väljer det bästa lånet

Välj lätt lånet som passar dig bäst. Jämförelsen är transparant.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Vad gör låneförmedlaren Ordna

Ordna har sedan start 2014 jobbat med låneförmedling av privatlån. Under 2021 började vi även med bolån.

Vi har hjälp över 100,000 personer jämföra privatlån. Vi kan låneförmedling, jobbar med specialistbanker med marknades lägsta officiella räntor och har en bred panel av banker som gör att du får bästa servicen när du är ute efter en seriös låneförmedlare.

De vanligaste syftena med att låna pengar utan säkerhet är finansiering av bilköp, renoveringslån, investeringar i hemmet, täcka upp för en oförutsedd kostnad och att samla lån.

Oavsett syfte menar vi på Ordna att du måste ta hjälp av en låneförmedlare. Som låneförmedlare jämför vi en rad olika banker som passar din individuella situation så att du kan få ett lån med så låg ränta så möjligt. Det som gör Ordna låneförmedling unikt är att vi är helt neutrala till de banker och långivare vi jobbar med och vår fokus ligger istället på att presentera alla förslagen för dig som vi får fram genom upp till tjugo relevanta banker så att du själv kan välja det bästa alternativet. Vi vill se oss som den schyssta låneförmedlaren som gör allt för att du som kund ska bli nöjd. Läs mer om Ordna här.

Vad är låneförmedling

Låneförmedling är en bransch som är hårt reglerat av bland annat Finansinspektionen och vi måste följa EU-direktiv i en rad olika punkter. Låneförmedling började utvecklas för ca 10 år sedan och idag står vi låneförmedlare för mer än 50% av alla privatlån som varje år förmedlas i Sverige.

Det är inte utan anledning vi låneförmedlare har blivit så framgångsrika att allt fler vänder sig till oss istället för att vända sig till storbankerna. Det är kostnadsfritt för dig som låntagare, du bör få bättre villkor då bankerna konkurrerar om att få dig som kund, det går snabbt att få svar, det är enkelt att göra en ansökan och du behöver inte pruta med någon bank i onödan. Dessutom så tar vi låneförmedlare bara en kreditupplysning som vi delar med alla våra banker och långivare så det blir minimal påverkan på din kreditvärdighet.

Vanliga frågor:

Vi som låneförmedlare tar aldrig betalt av dig som kund och vi "skär" inte emellan på räntan. Det finns heller inga dolda avgifter. Vi får betalt från bankerna när vi hittar nya kunder till dem. Och vi kan endast förmedla en kund till dem om kunden är nöjd med villkoren.

Bankerna ser oss som en marknadsföringskanal och de betalar oss för vår tjänst istället för att t.ex. göra dyr och ibland ineffektiv reklam i TV, radio eller online. Låneförmedling är en så pass bra och effektiv tjänst för dig som kund att allt fler kunder vänder sig till oss före bankerna. Det är inte konstigt tycker vi då vi genom våra banker och långivare kan erbjuda bättre räntor än storbankerna och då du har bättre chans till att bli erbjuden ett lån med bra villkor.
Vi menar bestämt att vi borde ha varit före din bank. Men, ja, har du varit hos en bank och fått avslag eller fått en ränta som du inte är nöjd med så finns det ingen anledning att söka till en enskild bank igen. Din bank tog en kreditupplysning och den är nu registrerad i 12 månader. Går du till ytterligare en bank nu, eller kanske flera, så kommer dessa banker att ta ännu fler kreditupplysningar som kommer att påverka din kreditvärdighet negativt. Resultatet blir att du hela tiden får sämre och sämre lånealternativ för varje ny bank du vänder dig till. Dessutom vet du inte vilken bank som passar just dig bäst - det är i princip omöjligt att veta på förhand. Hos oss låneförmedlare görs en enda kreditupplysning och du ansöker egentligen hos en rad olika banker samtidigt, som passar just dig.
Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år

Grundkraven från de banker som beviljar lån trots betalningsanmärkningar är utöver det ovan detta:
- vara skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

Kontakt:

Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

info@ordnabolan.se

Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm