Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

20 juni: 08:00 - 12:00

Midsommarafton 21 juni: Stängt

 

 

 

Jämför lån genom Ordna - jämför banker snabbt innan du tar ett lån

En man och en kvinna sitter utomhus och pratar om att jämföra bolån och privatlån.
Jämför lån kostnadsfritt
Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
Ej bindande & endast en UC
Jämför lån från flera banker
TrustScore 5/5 enligt kundernas omdömen

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna

Jämför lån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt via vårt ansökningsformulär.

Step 2

2. Vi ordnar jämförelsen

Vi samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Du väljer det bästa lånet

Välj lätt lånet som passar dig bäst. Jämförelsen är transparant.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Ansök online – jämför lån hos olika banker

Ordna är ett självklart val när du vill hitta ett privatlån med låg ränta och bra villkor. Med en enkel låneansökan jämför du lån från flera pålitliga banker och långivare. Du förbinder dig inte till någonting, utan väljer själv om du vill gå vidare med något av de erbjudna lånelöftena.

För att få ett privatlån med optimala villkor är det väldigt viktigt att du jämför erbjudanden från olika låneinstitut innan du skriver under ett skuldebrev. Såväl räntor som lånevillkor kan skilja sig oerhört mycket från en bank till en annan.

Generellt sett brukar specialistbanker med fokus på privatlån ge bättre ränta än storbankerna. Men även bland dessa kan det ofta röra sig om flera procentenheter i ränteskillnad på samma typ av lån - därför är det viktigt att jämföra lån. Bankerna går nämligen efter olika kriterier när de gör sina riskkalkyler och räntan sätts alltid individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar. Därför är det i princip omöjligt att i förväg veta vilken bank du ska vända dig till för att få bäst villkor. När du ansöker om lån via oss på Ordna konkurrerar långivarna om dig som kund. Det innebär att du ofta kan få mer förmånliga erbjudanden än om du kontaktar bankerna själv.

Jämför flera lån med en kreditupplysning

Att du jämför privatlån hos olika banker kan ha en betydande inverkan på din framtida ekonomi. Men det finns en stor nackdel med att jämföra lån på egen hand – kreditupplysningar. Om du själv börjar skicka in ansökningar till höger och vänster kommer varje låneinstitut att ta en egen kreditupplysning på dig. En kreditupplysning ligger kvar hos UC i 12 månader och vid varje ny förfrågan ökar din så kallade UC-risk. Ju högre din UC-risk är, desto mindre chans har du att få ett lån med låg ränta. På Ordna tar vi bara en kreditupplysning, samtidigt som vi ger dig möjlighet att jämföra de bästa låneerbjudandena från en lång rad banker, helt utan avgifter.

Om du jämför privatlån via Ordna sparar du således både tid och pengar, samtidigt som du skonar din kreditvärdighet.

En mamma sitter med sin dotter i knät och skrattar högt. Dottern har en busig blick och tittar på en annan kvinna som sitter framför henne och ler.

Vanliga frågor när man ska jämföra lån

Ett lån utan säkerhet är samma sak som privatlån eller blancolån. Du avgör själv vad du spenderar pengarna på.
Vi förmedlar lån mellan 10 000 - 600 000 kr.
Vi förmedlar lån med nominella räntor från 3,95% till 19,90% på lån utan säkerhet. Effektiv ränta är från 3,00% till 21,82%. När du lånar pengar beror räntan på din specifika ekonomiska situation där majoriteten av våra kunder får en effektiv ränta mellan 5,5%-10,4%.

Om ni är två som vill låna pengar tillsammans, dvs med medsökande, så tittar bankerna på er gemensamma ekonomiska situation. Generellt så anser bankerna att två sökande ger banken större säkerhet och därmed blir man ofta erbjuden en något bättre ränta på blancolånet när man är två som söker.

Kontakt:

Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

20 juni: 08:00 - 12:00

Midsommarafton 21 juni: Stängt

 

 

 

info@ordnabolan.se

Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm