Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Blancolån - Jämför flera banker och hitta den lägsta räntan

En man och en kvinna sitter utomhus och pratar om att jämföra bolån och privatlån.
Låna upp till 600 000 kr
Kostnadsfri tjänst
Ej bindande & endast en UC
Jämför blancolån från olika banker
TrustScore 5/5 enligt kundernas omdömen

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna

Jämför blancolån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt via vårt ansökningsformulär.

Step 2

2. Jämför låneförslag

Ordna samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Du väljer det bästa lånet

Välj det lånet som passar dig bäst.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Jämför blancolån från flera olika långivare innan du lånar pengar

Blancolån är ett lån som inte kräver någon säkerhet. Till skillnad från bolån tar banken ingen säkerhet för ett blancolån och då kan räntorna som bankerna beviljar skilja sig mycket åt. Vi hjälper dig att hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en låneansökan.

Allt du behöver göra är att fylla i en låneansökan så återkommer vi med låneerbjudande från flera långivare, så kan du välja blancolånet som passar dig bäst. Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du låna upp till 600 000 kr. Beloppet du lånar och återbetalningstiden kommer sedan att avgöra din månadskostnad. Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor.

Vi förmedlar blancolån med nominella räntor från 3,95% till 19,90%. Den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder hamnar mellan 3,0% - 10,4%.


Varför ta ett blancolån?

När du tar ett blancolån är det helt upp till dig själv vad du spenderar pengarna på. Många av våra kunder ansöker om ett blancolån när det till exempel uppstår en akut situation som snabbt måste lösas. Till exempel om det uppstått fuktskador, taket börjar läcka, eller du behöver aktut tandvård som medför kostnader du inte hade räknat med. Det kan också handla om ett mer planerat köp som till exempel ett semesterboende utomlands eller en resa. Oavsett anledning så hjälper vi dig att få de bästa villkoren.

Ett trähus med ljusblå färg på fasaden och tre fönster i olika storlekar som är vita. Ett fönster är öppet och man kan se en mamma och hennes dotter skratta.

Vanliga frågor:

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet. Som underlag för att låna ut pengar använder sig banken/kreditgivaren av en kreditupplysning där lön och din specifika ekonomiska situation i övrigt ligger till grund för lånets villkor. Blancolånet återbetalas vanligtvis genom delbetalningar som innefattar både ränta och amortering. Vissa banker tar ut en uppläggningsavgift och aviavgifter – det senare kan du ofta bli av med genom autogirering. Köp av vitvaror, renovering av sin bostad eller sommarstugan är ofta anledningar till varför man söker blancolån. Blancolån kan också användas för att samla ihop andra mindre krediter och lån, t.ex. kreditkortsskulder. Räntan på lånen är i regel lägre än räntan på kreditkort men högre än ett bolån.
Ja, tjänsten är helt kostnadsfri. Vi tar aldrig ut några avgifter från dig.
Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Första maj 1 maj: Stängt
  Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm