Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Ska din hyresrätt ombildas till en bostadsrätt? Vi ordnar bolånet.

Jämför bolån från flera banker

Vi hjälper till vid ombildning
Vi ordnar med omförhandlingen av ditt bolån
Kostnadsfri tjänst, snabba svar
Rikstäckande

Så fungerar Ordna Bolån

Jämför bolåneräntor enkelt och snabbt med en ansökan

Step 1

Fyll i en ansökan för att jämföra räntan

Ansökan tar ca 5-10 minuter att fylla i, är helt kostnadsfritt och helt utan förbindelser. I samband med ansökan tas endast en kreditupplysning för en jämförelse av bolåneräntor från flera banker.

Step 2

Du blir tilldelad en personlig handläggare

Vi vägleder dig genom hela processen och kontaktar dig inom 24 timmar för att presentera en lösning. Du kan välja att jämföra räntan själva - eller prata med oss.

Step 3

Dina låneförslag läggs upp på Mina sidor

På Mina Sidor kan du själv enkelt jämföra och välja den bolåneränta som känns bäst. Våra bolånehandläggare är bara ett samtal bort för att ge råd och hjälpa dig hela vägen i mål.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Bank Marginalen Bank Nordax Svea

Har du en hyresrätt som ska ombildas men saknar bolånet? Har du redan fått ett bolån och undrar om det finns ett bättre alternativ? Vi ordnar det.

De flesta av oss vet också att det är viktigt att vara påläst, jämföra, sätta sig in i detaljerna för att kunna fatta välgrundade och sköna beslut. Men det är lättare sagt än gjort när det kommer till bolån. Vi förstår att processen kan kännas komplex och ibland hektisk. Det är inte ovanligt att vi inte hinner göra förarbetet som behövs för att jämföra våra alternativ, vilket lämnar oss med ett dåligt samvete när vi väl tagit bolånet.

Ordna Bolån förenklar när du vill köpa en specifik bostad eller när det är dags att omförhandla bolånet. Vår tjänst - både den tekniska jämförelsen av bolån och servicen vi erbjuder genom våra Bolånehandläggare - går ut på att förenkla för dig oavsett ditt lånebehov och din situation. Vilken del och hur mycket hjälp du behöver bestämmer du.

Att köpa bostad kan kännas som en komplicerad resa. Ordna förenklar en av de viktigaste och kanske mest komplexa bitarna av resan. Vi ordnar bolånet. Då får du mer tid för resten.

Ordna Bolån gör det enklare för för dig som kund att nå ut till en rad olika banker för att jämföra dina alternativ. I synnerhet när du ska köpa bostad. När du har fyllt i ansökan adderar vi information till ansökan genom andra datorkällor, standardiserar ansökan så att bankerna kan ta emot din bolåneansökan digitalt. Innan vi skickar ansökan vidare granskas din ansökan av våra licensierade Bolånehandläggare som specialister på just bolån.

Efter ansökan kan du logga in på Mina Sidor och följa din bolåneansökan. Vi har gjort det lätt att kommunicera med oss och bankerna. T.ex. kan du enkelt ladda upp kompletteringar som bankerna sedan kan ta del av för att kunna färdigställa bolånet.

Även om vi tekniskt är i framkant så kanske det bästa med vår tjänst ändå är att vi har våra Bolånehandläggare ett samtal bort. Våra handläggare ordnar med allt. Om du vill. Eller så gör de nästan ingenting. Om du föredrar det. Du bestämmer vilken nivå av service du vill ha. Alltid helt kostnadsfritt. Alltid så enkelt som möjligt.

Ett trähus med ljusblå färg på fasaden och tre fönster i olika storlekar som är vita. Ett fönster är öppet och man kan se en mamma och hennes dotter skratta.

Vanliga frågor & svar - om bolån och Ordna

Vid ombildning från hyresrätt till bostadsrätt får du ofta köpa bostaden till ett lägre pris än vad marknadspriset är. När du köper en bostad på marknaden behöver du oftast erlägga minst 15% i kontantinsats. Vid en ombildning behöver det inte vara fallet, utan du brukar kunna ta ett bolån på hela köpeskillingen.
Det beror på din individuella situation. Vi har möjlighet att göra en bedömning först när ansökan är inskickad. Men här är några faktorer som påverkar hur mycket du kan låna.

1. Genom oss kan du ansöka om lånelöfte på mellan 150,000 kr och 15,000,000 kr.

2. Du kan maximalt låna 85% av bostadens värde.

3. I regel kan du låna 4,5 gånger din lön innan skatt. Det kan dock bli mer eller mindre.

I beräkningen som vi och banken gör räknar vi på hur mycket pengar du har kvar efter alla dina kostnader (en så kallad KALP - kvar att leva på kalkyl). Det ska finnas en god marginal så att du kan klara av att betala på lånet om räntan skulle stiga. Kalkylräntorna som bankerna räknar på är - dvs den ränta som de räknar på om räntorna skulle vara mycket högre i framtiden - är ca 6%.

Vi har integrerat fem banker per 2021-01-01. Det är SBAB, Skandia, Bluestep Bank, Nordax Bank och Marginalen Bank.

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm