Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Kan jag få bolån med betalningsanmärkning?

Ja, du kan få ett bolån även om du har en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning kan försämra din kreditvärdighet, vilket kan göra det svårare att få ett bolån beviljat. Men en eller flera betalningsanmärkningar ska inte vara ett hinder för att köpa bostad.

Vi samarbetar med flera långivare som har specialiserat sig på att erbjuda bolån till personer som har en betalningsanmärkning. När du ansöker om bolån genom oss hjälper vi dig genom hela bolåneprocessen och vi är bara ett samtal bort om du undrar något.

 

Till ansökan

 

Jämför långivare genom Ordna Bolån och hitta bästa bolånet med lägst ränta

Öka dina chanser att få ett bolån trots betalningsanmärkning genom att ansöka om bolån hos oss på Ordna Bolån. Det är enkelt att ansöka om bolån hos oss på Ordna Bolån.

Med vår tjänst kan du jämföra ränta och villkor från flera långivare. Du fyller bara i en ansökan och får svar från flera långivare. Dessutom tas det bara en kreditupplysning, vilket är bra för din kreditvärdighet.

Jämförelsen görs helt automatiskt. I jämförelsen tar vi dessutom hänsyn till din individuella situation och våra bolånehandläggare finns där och stöttar dig med personlig service genom hela processen.

Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en notering hos kreditupplysningsföretagen om att du inte har skött en betalning eller betalat tillbaka en skuld i tid. Men det krävs oftast att den du är skyldig pengar skickar ut en eller flera påminnelser innan den skickar ärendet vidare till Kronofogden för ett betalningsföreläggande.

Hur länge finns betalningsanmärkningen registrerad?

En betalningsanmärkning ligger vanligtvis kvar i 3 år från det att den registrerades. Men betalningsanmärkningen kan ligga kvar längre om du fortfarande inte har betalat din skuld. För en del kontokortsskulder ligger betalningsanmärkningen kvar i 2 år.