Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Första maj 1 maj: Stängt
Kristi himmelfärdsdag 9 maj: Stängt
Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Är du egenföretagare och behöver ett företagslån?

Driver du eget bolag som omsätter mellan 500 000 kronor till 10 miljoner kronor? Då vet du hur svårt det kan vara att få ett företagslån beviljat. Om du uppfyller grundkraven kan vi på Ordna genom nya samarbetspartners hjälpa dig med företagslån mellan 20 000 kronor till 5 miljoner kronor till bra villkor.

För att företag ska få växa krävs ibland finansiering. Utlåningsmarknaden för företag är till stor del anpassat till storföretagen och till viss del mot de medelstora bolagen.

Trots att 4 av fem nya jobb i Sverige skapas av småföretag så är dessa diskriminerade när det kommer till möjligheten att få ta företagslån – samtidigt som ett kapitaltillskott kan vara helt avgörande för det lilla aktiebolagets framtid. Man kan behöva fylla på varulager, köpa maskiner eller utrustning, marknadsföra företaget, rekrytera personal med mera. Men det kan också handla om att man vill ersätta redan befintliga lån på bolaget med ett annat mer fördelaktigt lån för att dra ner på kostnader.

Att som småföretagare ansöka om ett företagslån kan vara krångligt och byråkratiskt. Det kan ta långt tid att få svar för att inte nämna tiden det kan ta innan man faktiskt har pengarna på kontot.

Ordna kan genom nya samarbetspartners erbjuda dig som småföretagare företagslån till bra villkor. Du får svar snabbt – ofta redan samma dag. Blir du beviljad lånet blir pengarna utbetalda inom 1–2 bankdagar.

Det här krävs för att få ett företagslån beviljat:

  1. Ha en omsättning på minst 500 000 kronor
  2. Varit verksam i minst 6 månader
  3. Ett godkänt kreditbetyg enligt UC och Creditsafe
  4. Godkänd kreditupplysning på de privatpersoner som står bakom företaget

Det kostar ingenting att ansöka om ett företagslån genom Ordna. Accepterar du ett lån kommer våra samarbetspartners att ta ut en uppläggningsavgift. Hur mycket den är på beror bland annat på vilken långivare det blir.

Utöver avgiften betalar du även en ränta på själva lånet. Hur mycket den landar på beror också på vilken långivare det blir. Men som lägst kan den bli på 4%. Man kan låna mellan 20 000 kronor och 5 miljoner kronor.

Vill du veta mer? Ring gärna på 020-25 26 26 och prata med våra lånerådgivare.

Vi kan även hjälpa till med privatlån för egenföretagare. Hos oss på Ordna kan du ansöka och jämföra privatlån från flera långivare.

Vi erbjuder även bolån till egenföretagare. Vi tycker det ska vara enkelt att ansöka om bolån oavsett anställningsform. Fyll i en ansökan och jämför bolån från flera långivare. Om du har några frågor är våra bolånehandläggare bara ett samtal bort.