Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån

Ringa oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

Bolån som egenföretagare eller som projektanställd.

Vi ordnar lånelöften när du ska på visning
Vi ordnar bolån när du har vunnit budgivningen
Vi ordnar med omförhandlingen av ditt bolån
Kostnadsfri tjänst, snabba svar
Rikstäckande

Trustpilot

Så här fungerar Ordna

Jämför bolån enkelt och snabbt men grundligt

Step 1

Börja med att fylla i bolåneansökan

Ansökan tar 5-10 minuter. Vi tar eventuellt kontakt efter ansökan om något är ifyllt fel eller behöver kompletteras. Vi ordnar så att ansökan blir fullständig för bankerna. Du kan självklart också göra ansökan per telefon med en av våra Bolånehandläggare.

Step 2

Jämför dina alternativ själv eller kontakta oss så gör vi det tillsammans

Snart efter att bankerna mottagit din ansökan återkopplar de med sina individualiserade lånealternativ. Vi presenterar samtliga på Mina Sidor så att du själv enkelt kan jämföra. Skulle något ändå vara komplicerat finns vi ett samtal bort.

Step 3

Lätt att välja

Efter det att du har valt det bolån som passar dig bäst tar banken vid genom att skicka ut alla handlingar till dig för att du ska kunna avsluta affären. Ordnat och klart.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Marginalen Bank Nordax

Behöver du hjälp med att ta ett bolån som egenföretagare? Vi ordnar det.

En långivare är väl medveten om att en egenföretagare står inför ett stort antal risker. Att inte ha en fast anställning behöver inte innebära att du har sämre ekonomi, däremot kan långivaren göra bedömningen att det är mer riskfyllt att bevilja dig ett bolån. Det är därför din uppgift att visa långivaren att du kommer kunna hantera ett bolån.

Vi på Ordna Bolån kan hjälpa dig i bolåneprocessen och samarbetar med långivare som godkänner olika typer av anställningsformer. Vår tjänst - både den tekniska jämförelsen av bolån och servicen vi erbjuder genom våra Bolånehandläggare - går ut på att förenkla för dig oavsett ditt lånebehov och din situation. Vilken del och hur mycket hjälp du behöver bestämmer du.

Gör en låneansökan via Ordna Bolån och få bästa bolåneräntan

När du gör en ansökan hos på Ordna Bolån tas bara en kreditupplysning. Denna kreditupplysning delar vi sedan med flera olika långivare på en och samma gång. Det kan i sin tur öka dina chanser till att få en lägre ränta jämfört med att om du skulle gjort det på egen hand. Samtidigt som hela processen går betydligt snabbare och smidigare. Innan vi skickar ansökan vidare granskas din ansökan av våra licensierade Bolånehandläggare som är specialister på just bolån.

Efter ansökan kan du logga in på Mina Sidor och följa din bolåneansökan. Vi har gjort det lätt att kommunicera med oss och bankerna. T.ex. kan du enkelt ladda upp kompletteringar som bankerna sedan kan ta del av för att kunna färdigställa bolånet.

Vanliga frågor & svar - om bolån och Ordna

Vi fyller en rad viktiga funktioner för bankerna. Vi hittar kunder till dem vid precis rätt tillfälle, vi lyfter över en stor del av handläggningen till oss, vi standardiserar ansökan och adderar data vilket underlättar handläggningen för banken. Vi reducerar bankernas kostnader. För att vi tar över dessa funktioner får vi betalt när vi hittar en kund som vill gå vidare med dem. Utöver bolån jobbar vi även med privatlån och erbjuder en trygghetsförsäkring. Ersättningsmodellen för dessa två tjänster är snarlik. I övrigt finns inga "hemliga avgifter". Vi erbjuder dig som bolånekund en kostnadsfri tjänst. Banken erbjuder vi en kanal att hitta kunder genom. Läs mer om Ordna här.
Det beror på din individuella situation. Vi har möjlighet att göra en bedömning först när ansökan är inskickad. Men här är några faktorer som påverkar hur mycket du kan låna.

1. Genom oss kan du ansöka om lånelöfte på mellan 150,000 kr och 15,000,000 kr.

2. Du kan maximalt låna 85% av bostadens värde.

3. I regel kan du låna 4,5 gånger din lön innan skatt. Det kan dock bli mer eller mindre.

I beräkningen som vi och banken gör räknar vi på hur mycket pengar du har kvar efter alla dina kostnader (en så kallad KALP - kvar att leva på kalkyl). Det ska finnas en god marginal så att du kan klara av att betala på lånet om räntan skulle stiga. Kalkylräntorna som bankerna räknar på är - dvs den ränta som de räknar på om räntorna skulle vara mycket högre i framtiden - är ca 6%.

Vi har integrerat fyra banker när vi går live den 22 juni. Det är Skandia, Bluestep Bank, Nordax Bank och Marginalen Bank.

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget grundades 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

  Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm