Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Vill du köpa din bostad i BRF Harholmen 3? Vi ordnar bolånet

Jämför bolån från flera banker

Vi hjälper till vid ombildning
Vi ordnar med omförhandlingen av ditt bolån
Kostnadsfri tjänst, snabba svar
Rikstäckande

Så här fungerar Ordna

Jämför bolån enkelt och snabbt men grundligt

Step 1

Börja med att fylla i bolåneansökan

Ansökan tar ca 5-10 minuter att fylla i. Vi tar eventuellt kontakt efter ansökan om något är ifyllt fel eller behöver kompletteras. Vi ordnar så att ansökan blir fullständig för bankerna. Du kan självklart också göra ansökan per telefon med en av våra Bolånehandläggare.

Step 2

Jämför dina alternativ själv eller kontakta oss så gör vi det tillsammans

Snart efter att bankerna mottagit din ansökan återkopplar de med sina individualiserade lånealternativ. Vi presenterar samtliga på Mina Sidor så att du själv enkelt kan jämföra. Skulle något ändå vara komplicerat finns vi ett samtal bort.

Step 3

Lätt att välja

Efter det att du har valt det bolån som passar dig bäst tar banken vid genom att skicka ut alla handlingar till dig för att du ska kunna avsluta affären. Ordnat och klart.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Bank Marginalen Bank Nordax Svea

Har du en hyresrätt som ska ombildas men saknar bolånet? Har du redan fått ett bolån och undrar om det finns ett bättre alternativ? Vi ordnar det.

De flesta av oss vet också att det är viktigt att vara påläst, jämföra, sätta sig in i detaljerna för att kunna fatta välgrundade och sköna beslut. Men det är lättare sagt än gjort när det kommer till bolånet. Vi förstår att processen kan kännas komplex och ibland hektisk. Det är inte ovanligt att vi inte hinner göra förarbetet som behövs för att jämföra våra alternativ, vilket lämnar oss med ett dåligt samvete när vi väl tagit bolånet.

Ordna Bolån förenklar när du vill köpa en specifik bostad eller när det är dags att omförhandla bolånet. Vår tjänst - både den tekniska jämförelsen av bolån och servicen vi erbjuder genom våra Bolånehandläggare - går ut på att förenkla för dig oavsett ditt lånebehov och din situation. Vilken del och hur mycket hjälp du behöver bestämmer du.

Att köpa bostad kan kännas som en komplicerad resa. Ordna förenklar en av de viktigaste och kanske mest komplexa bitarna av resan. Vi ordnar bolånet. Då får du mer tid för resten.

Ordna Bolån gör det enklare för för dig som kund att nå ut till en rad olika banker för att jämföra dina alternativ. I synnerhet när du ska köpa bostad. När du har fyllt i ansökan adderar vi information till ansökan genom andra datorkällor, standardiserar ansökan så att bankerna kan ta emot din bolåneansökan digitalt. Innan vi skickar ansökan vidare granskas din ansökan av våra licensierade Bolånehandläggare som specialister på just bolån.

Efter ansökan kan du logga in på Mina Sidor och följa din bolåneansökan. Vi har gjort det lätt att kommunicera med oss och bankerna. T.ex. kan du enkelt ladda upp kompletteringar som bankerna sedan kan ta del av för att kunna färdigställa bolånet.

Även om vi tekniskt är i framkant så kanske det bästa med vår tjänst ändå är att vi har våra Bolånehandläggare ett samtal bort. Våra handläggare ordnar med allt. Om du vill. Eller så gör de nästan ingenting. Om du föredrar det. Du bestämmer vilken nivå av service du vill ha. Alltid helt kostnadsfritt. Alltid så enkelt som möjligt.

Ett trähus med ljusblå färg på fasaden och tre fönster i olika storlekar som är vita. Ett fönster är öppet och man kan se en mamma och hennes dotter skratta.

Vanliga frågor & svar - om bolån och Ordna

Enligt bolånetaket kan du maximalt låna 85 procent av bostadens värde. Resterande 15 procent måste finansieras med en kontantinsats. När du skickar in en ansökan kommer vi titta på hela din ekonomi och räkna på hur mycket du klarar av att betala i ränta och amortering. Vi räknar även på hur mycket pengar du har kvar efter alla dina kostnader, en så kallad KALP (kvar att leva på-kalkyl). Genom att skicka in en ansökan till oss på Ordna får du ett exakt svar på hur stort bolån du kan få.

För att få en första indikation på vad du kan få låna när du ger dig in i en budgivning så kan du ansöka om lånelöfte på mellan 150,000 kr och 15,000,000 kr.
Räntan sätts individuellt av bankerna vi tar kontakt med, det är alltså inte vi som sätter räntan. Vilken bolåneränta du kommer få baseras på bland annat belåningsgrad och dina ekonomiska förutsättningar.
Traditionella bolån har per 2023-11-23 nominella räntor mellan 4,59% - 5,16%. Specialistbankerna har per 2023-11-23 nominella räntor mellan 6,35% - 10,98%.
Vid ombildning från hyresrätt till bostadsrätt får du ofta köpa bostaden till ett lägre pris än vad marknadspriset är. När du köper en bostad på marknaden behöver du oftast erlägga minst 15% i kontantinsats. Vid en ombildning behöver det inte vara fallet, utan du brukar kunna ta ett bolån på hela köpeskillingen.

  Kontakt:

  Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm