Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Vi ordnar jämförelsen, så väljer du lånet.

En kvinna sträcker sig mot sitt köksskåp för att ta ner en liten, djup skål. Hon har grå tröja, blå byxor med röd-vit-blå rand på sidan och håret uppsatt i en låg knut.
Jämför banker kostnadsfritt
Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
Lånealternativen är inte bindande

Ordnas tjänst är kostnadsfri, men att låna kostar pengar. Bankerna tar ut ränta på lånen och eventuellt avgifter. Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 539 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 221 555 kr. 6,95% nominell årsränta. 7,18% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 4,95% - 19,90%.

Så här fungerar Ordna

Jämför privatlån snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Step 1

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt via vårt ansökningsformulär.

Step 2

2. Vi ordnar jämförelsen

Vi samlar in låneförslagen du får från bankerna.

Step 3

3. Du väljer det bästa lånet

Välj lätt lånet som passar dig bäst. Jämförelsen är transparant.

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Maximera dina möjligheter till att hitta lån med lägsta möjliga ränta. Vänd dig till Ordna först.

Till dig som är kund hos Svensk Fastighetsförmedling.

Som kund till Svensk Fastighetsförmedling bjuder vi dig på första månadens räntekostnad upp till 1500 kr på lån som du har tagit genom Ordna oavsett lånesyfte.

Som kund räknas du:

- som köpt bostad genom Svensk Fastighetsförmedling och behöver låna pengar för att t.ex. renovera upp din nya bostad

- som ska sälja bostad genom Svensk Fastighetsförmedling men som t.ex. vill renovera upp bostaden innan du ska sälja.

Gör så här:

1) Ta en bild på den första låneavin som du får från banken/långivare och skicka in till oss på info@ordnabolan.se. Ange till vilket clearingnummer, bankkontonummer samt till vilken bank som vi ska returnera räntekostnaden till.

2) Bankkontot måste stå i låntagarens namn. Var vänlig och dubbelkolla bankuppgifterna då Ordna inte ansvarar för felaktigt angivna bankuppgifter. Utbetalningen tar upp till 45 dagar att hantera från och med att din begäran om utbetalning inkommit med villkoret att dina bankuppgifter stämmer.

Varför låna pengar genom Ordna?

Oavsett om du vill låna pengar till ett större köp – som en renovering eller ett bilköp – eller om du är ute efter ett samlingslån, hjälper vi dig att hitta och jämföra olika låneerbjudanden helt kostnadsfritt.

Att vända sig till olika banker och långivare är inte bara omständligt utan kan även påverka kreditvärdigheten negativt då varje bank tar en egen kreditupplysning.

Detta löser vi på Ordna genom att bara ta en kreditupplysning som vi sedan delar med de banker och långivare som vi har ett samarbete med.

”Kolla gärna med din bank vad du får för ränta, men gör även en ansökan hos oss. Välj sen det bästa alternativet. Det kostar ingenting. Det tar bara några minuter – och du kan spara tusentals kronor.”

- Alexander Hägerö, Försäljningschef

Ordna är ett bostadskreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn.

Ett trähus med ljusblå färg på fasaden och tre fönster i olika storlekar som är vita. Ett fönster är öppet och man kan se en mamma och hennes dotter skratta.

Vanliga frågor:

De grundkrav som långivarna ställer skiljer sig från långivare till långivare. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad de långivare som vi samarbetar med har för krav. Många av våra långivare har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler långivare kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet långivare vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Ordnas låneförmedlingstjänst är helt kostnadsfri. Vi lägger inte på någon ränta eller avgifter. Det finns med andra ord inga dolda avgifter. Du skulle inte heller få lägre räntor om du vände dig till långivarna direkt.

Eftersom vi är en viktig kanal för långivarna får vi betalt ur deras marknadsföringsbudgetar. Istället för att själva göra dyr reklam i TV, tidningar och online, vänder sig långivarna till oss för att hitta kunder till dem. Det gör vi genom att låta dig jämföra långivarna med vår tjänst och sedan välja den långivare som erbjuder dig bäst villkor.
Som låneförmedlare är det räntespannet det lägsta på marknaden (de flesta förmedlar upp till 29%). Även om majoriteten av de lån vi förmedlar hamnar i de lägre räntespannen så samarbetar vi också med några långivare som riktar in sig på kunder med högre riskprofil. Dessa banker accepterar alltså kunder med högre risk och till och med betalningsanmärkningar. Dessa banker kompenserar för den högre risken med högre räntor. Enligt lag måste vi berätta hela räntespannet för samtliga banker vi jobbar med och därför blir räntespannet brett. Majoriteten av våra kunder får en effektiv ränta mellan 3,0%-10,4%.

Kontakt:

Ordna Bolån är mötesplatsen för välgrundade och sköna bolånebeslut. Ordna Bolån tillhandahåller utöver hjälp med bolån även privatlåneförmedling. Bolaget har sedan start 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

info@ordnabolan.se

Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm