Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Vi hjälper dig hitta rätt bank - Den som erbjuder dig bäst villor

Hej och välkommen! Sveriges största oberoende fastighetsförmedlare Svensk Fastighetsförmedling förvärvade Direkto i början av förra året och vi har hållit intentionerna bakom förvärvet för oss själva i över ett år. Så det känns nästan befriande att äntligen få ge en snabb “inblick” på vad som komma skall.

Välkommen kund!

Vi är i färd med att bygga upp en tjänst som hjälper dig med dina bolånefrågor. Vi är dock inte riktigt klara ännu och just nu löser vi de sista knutarna. Men tanken är att du genom Direkto ska kunna få hjälp med allt som har med ditt bolån att göra, eller ännu bättre uttryckt kanske “bara få det löst”, så att du slipper tänka på bolånefrågan och i stället kan tänka på det som är roligt.

Även om vi idag ännu inte nämner bolån på vår hemsida (ok, förutom denna sida, på karriärssidan och någon annan plats) så kan du redan nu diskutera bolån med våra licensierade bolånerådgivare.

Vi kan idag hjälpa dig med

 • lånelöfte
 • lån till en specifik bostad som du vill köpa
 • att se över ditt bolån (och privatlån)

Du når oss enklast genom kontaktformuläret nedan eller per telefon.

Och du. Även om vi nu är i gång och kan hjälpa dig med bolånet, så skulle vi uppskatta om du kan hålla det lite för dig själv. Vi är ju inte helt klara med de där sista sakerna och behöver mer tid för att översätta allt till en förståelig tjänst för dig som kund.

Kontakta mig angående bolån

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Välkommen bank!

Vi kände att vi inte kunde hålla oss längre! Vi är ju redan i god dialog med många av er och flera är redan med. Vi är övertygade - som vi skriver i artikeln i Dagens Industri - att vi kan fylla en viktig funktion för både parter framöver. Kunden och er. Med Svensk Fastighetsförmedlings 1250 mäklare och 230 bobutiker bakom oss når vi kunder just i det ögonblick då de behöver er. De behöver finansiera sina framtida boenden och det är det ni kan tillhandahålla.

Vi kan genom distribution, vår tjänst och med SwedSec licensierade bolånehandläggare ta första kundkontakten och hantera den fram till en varm överlämning. Vi är glada över att vi kan nå ut till kunderna vid rätt tillfälle. Vi är också glada över att vi får sköta den första roliga kontakten med dem - att diskutera drömmar och förhoppningar - och att vi får sköta administrationen av en fullständig låneansökan. Baserat på era önskemål och ramar serverar vi kundens låneansökan rykande färsk och i exakt det format ni behöver den för att kunna återkomma med ett kreditbeslut. Vi förmedlar och diskuterar beslutet med kunden, oavsett utfall, och ger råd och tips som hur vi ser en optimal mix av löptider som är anpassad efter kundens behov och vi inhämtar de kompletteringar ni behöver. Genom hela processen håller vi förstklassig service mot kunden och när kunden vill gå vidare med ert förslag tar ni över kontakten med och relationen till kunden i en varm överlämning från oss.

Karriär

Anslut dig till Sveriges coolaste företag just nu! En helt objektiv bedömning förstås.
Läs mer

Privatlån

Behöver du ett privatlån? Se om du kan få lägre ränta på ett befintligt?
Läs mer

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm