Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

En milstolpe nådd: 5,000,000,000 kr

En milstolpe nådd: 5,000,000,000 kr

I början av november nådde vi en viktig milstolpe – det tackar vi våra kunder för!

Fem miljarder kronor. Det är ansökningsvolymen bakom de bolåneansökningar som Ordna har hanterat sedan lanseringen strax innan sommaren 2021. Vi tar tillfället i akt och skickar ett meddelande till er – våra kära kunder – med hälsningar från alla våra medarbetare, i synnerhet Bolånehandläggarna:

Tack för att vi har fått hjälpa till vid finansieringen av era bostadsköp! Hoppas vi har underlättat processen för er och gjort resan med bostadsköpet mycket trevligare och mycket mindre stressig.

Nästa milstolpe i samma gren är väl elvasiffrigt (11) och därefter tolv (12). Roligast är dock resan dit, för på vägen kommer våra medarbetare få ynnesten att hjälpa tusentals bolånekunder som vill köpa nya bostäder! Finns det något roligare att jobba med undrar vi?! Det ska bli fantastiskt roligt!

Fakta om Ordna Bolån:

Ordna Bolån är mötesplatsen för låntagare och långivare. En mötesplats med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom.

Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha hjälp av erfarna rådgivare finns vi minuter bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjänst sköta jobbet.

Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja. Vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling. För mer information, besök oss på ordnabolan.se

Presskontakt:

Henrik Freudenthal, kommunikationschef på Svensk Fastighetsförmedling
henrik.freudenthal@svenskfast.se
070 225 98 22


Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm