Svensk Fastighetsförmedling En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån Privatlån
Ring oss på

020-25 26 26

Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Avvikande öppettider:

Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

 

 

 

Maj 2022 – en milstolpe nådd: 20,000,000,000 kr

Maj 2022 – en milstolpe nådd: 20,000,000,000 kr

I maj (2022) nådde vi en ny och viktig milstolpe – tack för förtroendet!

Vi har sedan lanseringen för knappt ett år sedan hanterat bolåneansökningar motsvarande 20 miljarder kronor. Vi växer i rask fart, varje månad, och det beror på det förtroende som ni kunder känner för vår service. Idag ställer våra bolånehandläggare på rekordtid ut lånelöften när våra kunder ska på visningar och bolån när det är dags att stänga affären. Under senare tid, med stigande räntor, så har vår tjänst hamnat än mer i fokus då våra råd och den service vi tillhandahåller uppskattas av kunderna.  

Digitalisering, nutid och framtid.

Inom kort lanserar vi på Ordna ytterligare förenklingar för dig som går i bostadstankar så att finansieringsfrågan blir ännu enklare och smidigare. Vi håller på att ändra bolåneansökningsprocessen i grunden och vårt senaste digitala påfund, som lanseras inom kort, är ytterligare ett steg i rätt riktning. 

Även om det på Ordna alltid är mycket på gång, och våra kodare och produktägare konstant jobbar på förbättringar, så vill vi stanna upp och tacka bolånehandläggarna för det fantastiska jobb ni gör varje dag. Det vet ni dock redan med ett kundbetyg på 4,9 av 5,0. Så otroligt kul att ert engagemang känns hos kunderna! 

Vi har blivit större, vi syns och hörs, och vi märks och känns. Vi rör oss vidare mot nya höjder. Som vi skrev i slutet av 2021 så ska vi inte glömma att det är resan som är roligast – inte när vi når nya höjder. Det är en ren fröjd att varje månad få hjälpa tusentals bolånekunder som vill köpa nya bostäder! 

Kära kunder, ni ska veta att vi ser varje samtal med er som en del av vår gemensamma resa. Tack. 

Hemad Razavi, vd, Ordna

 

Fakta om Ordna Bolån:

Ordna Bolån är mötesplatsen för låntagare och långivare. En mötesplats med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom.

Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha hjälp av erfarna rådgivare finns vi minuter bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjänst sköta jobbet.

Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja. Vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling. För mer information, besök oss på ordnabolan.se

Presskontakt:

Henrik Freudenthal, kommunikationschef på Svensk Fastighetsförmedling
henrik.freudenthal@svenskfast.se
070 225 98 22


Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

  Vill Du Kontakta Oss?

  020-252626

  Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

  Avvikande öppettider:

  Sveriges nationaldag 6 juni: Stängt

   

   

   

  info@ordnabolan.se

  Ordna AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20, Stockholm